Ediţia a XIII-a a Cursului Naţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie Intesivă şi Medicină de Urgenţă va avea loc în perioada 17-19 Septembrie la Centrul Regional de Afaceri Timişoara (Bd. Eroilor nr. 22, Timişoara), manifestare a cărei calitate este în continuă creștere, iar de–a lungul anilor a impus recunoașterea europeană de către European Society of Anesthesiology (ESA).

Manifestarea din acest an este organizata sub egida Societatii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă, în colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş" Timişoara şi Asociaţia pentru Anestezie Terapie Intensivă "Aurel Mogoşeanu" Timişoara, în parteneriat cu firma specializată în organizarea de conferinţe şi congrese - Paloma Tours.

Dorim ca această manifestare ştiinţifică, devenită tradiţională în România, și iată cu deschidere din ce in ce mai ampla, să fie pentru toţi şi pentru fiecare în parte, un prilej de a comunica propria experienţă, de a discuta, de a învăţa împreună cu invitati de talie internaţională şi sperăm să fie o dezbatere ştiinţifică de înaltă ţinută, într-o atmosferă plăcută, interactivă şi colegială.

Ținând cont de costurile deosebite pe care le implică organizarea acestui eveniment internațional, la care ne așteptăm să participe atât publicul medical fidelizat în edițiile anterioare cât și profesionisti in ATI din afara tarii, în dorința de a asigura condiții optime de desfășurare și cunoscând prezența dumneavoastră activă la astfel de manifestări, vă solicităm sprijinul de a contribui la reușita acestei manifestări știintifice.

Parteneriatul cu dumneavoastra este cheia succesului unei asemenea manifestari!

Va invitam de asemenea să accesați site-ul oficial al evenimentului: www.atitimisoara.ro.

Pentru orice informatii suplimetare, va rugam sa ne contactati:

Organizator Ștințific
Dr. Ovidiu Bedreag – 0722 371 641 / 0748 331 192 / ovidiu.bedreag@yahoo.com
Organizator Logistic
Loredana Salanta – 0752 168 811, loredana.salanta@palomatours.com

Bianca Sas - 0755 123 445, bianca.sas@palomatours.com

Theodor Badiu – 0752 168 809, theodor.badiu@palomatours.com

Cu speranţa unei bune colaborări,

Președinte de Onoare Curs,
Prof. Dr. Dorel Săndesc
Ministru Secretar de Stat Ministerul Sanatii
Director Curs,
Dr. Ovidiu Bedreag
Secretar General SRATI